Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nerf Rival Knockout XX-100 Bemutató

Kavics
2019. 12. 27. 18:15:04

 

 

A Knockout XX-100 a Rival széria Jolt-ja. Egy lövedéket tudunk vele kilőni és azt is csak számos lépésben, de mégis valahogy hozzánő az emberhez. Lehet, hogy pont ez a sok lépéses elsütés teszi érdekessé az elektromos, másodpercenként 8 lövedéket kilövő Perses és Prometheus világában.

Ami jellemzi:

  • aranyos, mégis komoly design – 2 féle színben (Kék, Piros)
  • a klasszikusan jó minőségű, prémium anyaghasználat
  • kényelmes markolat, bár az átlagnál vaskosabb, így kis kezű használóknak kényelmetlen lehet
  • felhúzás kijelző
  • biztosító kar (ravasz zár)
  • a legkisebb Rival kilövő
  • felültöltős kialakítás, 4 további lövedék tárolható a pisztoly oldalán
  • mechanikus (rugós) működés, nincs szükség elemre
  • méretéhez képest meglepően jó teljesítmény

 

A dobozában a pisztolyon kívül 2 darab lövedéket találunk, ami persze kétszer annyi, mint amennyit be tudunk tárazni, viszont kettővel kevesebb, mint amennyi tároló hely van a Knockout oldal tárolóiban.

Felhúzása teljesen egyedi. Mindkét oldalon találunk egy kart, ami a Knockout csövét előre lökve, felfedi a betöltő nyílást, betesszük a lövedéket, vissza nyomjuk a csövet, meghúzzuk a markolaton található kart, amivel felhúzzuk a rugót, ala Jolt, de vissza is kell toljuk a helyére, és „már” lőhetünk is. Szóval, kinyit, betesz, bezár, meghúz, visszatol, lő, laza 5 lépés egy lövedék kilövéséhez, ami semmi esetre sem nevezhető gyorsnak, és ha nincs mazochista hajlamunk, verseny szellemű küzdelembe biztosan nem visszük ezt a kis játékszert. Viszont szórakozáshoz, célba lövéshez tökéletes, és a fura mechanizmustól függetlenül nagyon szórakoztató lehet egy olyan menet, ahol mindenkinél csak Knockout van.

Kézbe fogva, elképesztően vagányan néz ki. A Knockout markolata nagyon kényelmes a felnőtt kéznek, de ahogyan a Helios-nál is írtuk, kisebb kezű játékosok számára túl vastag lehet.

A Rival sorozat másik pisztolyával, a Kronos-szal nem igazán lehet összehasonlítani, mert az egy sokkal komolyabb kilövő, a Knockout inkább a fun faktorra hajt.

Mint minden alkalommal, most is leírom, hogy a Rival széria nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek készül, így a Knockout is, ezt vegyük figyelembe a vásárlásnál, mert a felhúzásuk is, az erősebb rúgó miatt, nagyobb erőt igényel.

 

Megéri az árát?

Ha egy komoly pisztoly típusú Rival kilövőt szeretnél a pisztoly táskádba pakolni, akkor inkább válaszd a Kronos-t. Ellenben, ha egy mókás Rival-t szeretnél, vagány kinézettel, érdekes elsütési mechanizmussal, a klasszikus nerf-ek közül is imádod a Jolt-okat (hisz mint közismert, minden Nerf egy Jolt reskin), akkor a Knockout XX-100-nak mindenképpen a gyűjteményedben a helye. Nekem nagyon tetszett.

Keresés